Gymnázium a Jazyková škola
s právem státní jazykové zkoušky Zlín

< zpět

Vynikající výsledky letošních maturit za mimořádných podmínek

Dnes jsme obdrželi z CERMATu definitivní výsledky maturitních zkoušek 2020 a právě připravujeme Vaše maturitní vysvědčení. Samozřejmě nás zajímalo, jak letošní maturity dopadly s ohledem na velmi komplikované podmínky, za kterých letos proběhly – roušky, bezpečné vzdálenosti a neustálé dezinfikování v kombinaci s tříměsíční mezerou mezi běžnou výukou a jejich začátkem.

Přesto se ukázalo, že jste zúročili čas distanční výuky na výbornou! Z celkového počtu 140 maturantů prospělo 77 s vyznamenáním, z toho 29 s průměrem 1.00. Objevila se pouze dvě zaváhání v dílčích částech, které nebude problém na podzim opravit.

Jsme hrdí na Vaše výborné výsledky, které jsou nepochybně nejen výsledkem práce Vašich učitelů, ale také důkazem, že to s přípravou na budoucí životní dráhu myslíte vážně a postavili jste se k ní zodpovědně jako dospělí lidé. Protože letos neproběhne slavnostní rozloučení, blahopřeji Vám alespoň touto cestou k Vašim výsledkům, přeji Vám úspěšné složení přijímacích zkoušek a přijetí na vysoké školy, které si nejvíc přejete! Děkuji také Vašim rodičům za spolupráci se školou a Vaši podporu ve chvílích, kdy jste to nejvíce potřebovali. Doufám, že jim také poděkujete.

Přeji Vám všem do Vašeho dalšího života hodně štěstí.

Alena Štachová,
ředitelka školy

< zpět