Gymnázium a Jazyková škola
s právem státní jazykové zkoušky Zlín

< zpět

Do Levic pojedeme již posedmnácté!

Vážení rodiče, milí studenti!

Přiblížil se termín naší dvoudenní návštěvy družebního gymnázia Andreja Vrábľa v Levicích. Pojedeme navštívit naše slovenské přátele již posedmnácté, a to v termínu 15. a 16. října 2015. Vyjíždíme autobusem ve čtvrtek ráno, v Levicích jsme před obědem a v budově gymnázia se studenti společně se svými slovenskými kolegy vydají za individuálním programem. Přespí pak v jejich rodinách a v pátek ráno nás všechny čeká společná akce. Po obědě se vracíme zpět domů, takže ve Zlíně budeme kolem 17. hodiny.

Podobně je organizována návštěva z Levic u nás, kterou jsme letos naplánovali na 12. a 13. května. Tentokrát budete hostiteli zase Vy.

Akce je určena pro studenty vyššího stupně a vyžaduje pouze vaši možnost v květnu svůj slovenský protějšek ubytovat. Náklady na cestu, stravu a vstupné na společné akci hradí vždy škola ve spolupráci se školní obecně prospěšnou společností.

Proberte vše doma, a pokud budete mít zájem se zúčastnit, nahlaste se svým třídním učitelům v úterý 29. září. Během příštího týdne všechny zájemce pozveme na společnou informační schůzku. První z vás už se nám dokonce přihlásili, protože mají zájem znovu se sejít s kamarády z minulých let. I vy ostatní, kteří jste dosud v Levicích nebyli, máte možnost něco nového zažít. Zejména se obracíme na letošní první ročník. Pojeďte s námi! Pokud se vám bude akce líbit, budete mít ještě možnost vícekrát si ji zopakovat a nebudete litovat, že jste pozdě přišli na to, jak je skvělá!

vedení školy

< zpět