Gymnázium a Jazyková škola
s právem státní jazykové zkoušky Zlín

< zpět

Opatření před potenciálním rozšířením nákazy koronavirem COVID 19

Vážení rodiče, před jarními prázdninami jsem Vám prostřednictvím žákovské knížky zasílala v souvislosti s nákazou koronavirem informace a doporučení z Krajské hygienicko-epidemiologické stanice, které se týkaly pobytu v rizikových oblastech. Nákaza bohužel ještě stále není na ústupu a dále se šíří. Vzhledem k tomu, že chci zajistit, aby škola byla pro Vaše děti bezpečným prostředím a nedošlo ve škole k výskytu tohoto onemocnění, vyzývám ty z Vás, kteří jste byli se svými dětmi o jarních prázdninách v zasažených oblastech, mezi které už patří celá Itálie, abyste své děti v pondělí 9. března 2020 neposílali do školy a nechali je ve 14denní karanténě doma.

Absence bude v tomto případě ze strany školy omluvena a Vašim dětem bude po návratu do školy umožněno doplnění učiva tak, aby na konci školního roku z tohoto důvodu nehrozilo neklasifikování. Toto opatření vydávám v souladu s Výzvou Krajské hygienické stanice Zlín, kterou jsem obdržela dnešního dne 5. března 2020.

V souvislosti s výše uvedeným Vás žádám o zaslání zprávy a sdělení jména dítěte, kterého se karanténa týká nejpozději do neděle 8. března 2020 na moji mailovou adresu stachova@gjszlin.cz.

Věřím, že toto opatření pochopíte a budete respektovat. Děkuji Vám za spolupráci a přeji Vám hezký zbytek jarních prázdnin.

 

Alena Štachová

< zpět