Bronzová medaile z halového Mistrovství ČR v atletice

Z letošního halového Mistrovství ČR přivezli studenti sportovních třídy bronzovou medaili! Zasloužila se o ni štafeta dorostenek ve složení Markéta Sedlářová, Ella Pohunková, Ema Manová, Nela Slámová, která časem 1:42.60 min vytvořila nový oddílový rekord AK Zlín.

Z letošního halového Mistrovství ČR přivezli studenti sportovních třídy bronzovou medaili! Zasloužila se o ni štafeta dorostenek ve složení Markéta Sedlářová, Ella Pohunková, Ema Manová, Nela Slámová, která časem 1:42.60 min vytvořila nový oddílový rekord AK Zlín.

Spokojený muže být také Jiří Mičke, který obsadil 4. místo v dálce juniorů výkonem 6,96 m.

Pátá ve stejné disciplíně dorostenek skončila Markéta Sedlářová skokem dlouhým 5,45 m. Jednu setinu od finále na 60 m dorostenek a deváté místo obsadila Ella Pohunková časem 7,82 s. Markéta Sedlářová také starávala v běhu na 60 m překážek dorostenek, kde se jim tolik nedařilo a čas 9,24 s na postup do finále nestačil.

V běhu na 60 m překážek dorostenců startoval Ondřej Novák, který s časem 9,29 s spokojený nebyl a do finále také nepostoupil.

Šestá v rozběhu na 200 m dorostenek skončila Markéta Prášilová časem 29,26 s. Na finále to také bohužel nestačilo. Smůlu měl Filip Kozubík, který nezapsal ani jeden platný pokus v trojskoku juniorů a odjel domů bohužel bez výkonu.

Halová sezona skončila. Po krátkém odpočinku se znovu s chutí pustíme do přípravy na tu letní, která tady bude cobydup!

Stanislav Laciga

Zpět
Bronzová medaile z halového Mistrovství ČR v atletice